Χειροπρακτικός ρεφλεξιολόγος θεραπευτής Μιχάλης Σερδάκης

Click here to edit subtitle

ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΡΕΦΛΕΞIΟΛΟΓΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

ΑΠΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕΡΔΑΚΗΣ.


Απαλλαxτείτε από τον πόνο με τη βοήθεια της Ρεφλεξολογίας και της Χειροπρακτικής TI ΕΙΝΑΙ   ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ


Η χειροπρακτική (πράττω με τα χέρια), βοηθά το σώμα να θεραπεύσει τις νευρο-μυοσκελετικές δυσλειτουργίες που παρουσιάζονται.

Έχει αποτελέσματα σε αρκετές παθήσεις που ταλαιπωρούν όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας, ειδικά εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Μια από τις συχνότερες παθήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, είναι το αυχενικό σύνδρομο. Πονοκέφαλοι, ίλιγγος, ημικρανίες, μυϊκός σπασμός και μείωσης του εύρους κίνησης του αυχένα, μουδιάσματα και πόνοι που αντανακλούν στα χέρια, είναι μερικά από τα συμπτώματα του αυχενικού συνδρόμου.

Η χειροπρακτική αντιμετωπίζει εξίσου αποτελεσματικά την οσφυαλγία αλλά και την ισχιαλγία. Η δισκοπάθεια και η πίεση στο σπονδυλικό νεύρο με πόνους και μουδιάσματα που αντανακλούν στα πόδια και μυϊκή ατροφία, είναι ορισμένα από τα συμπτώματά της.

Εξίσου αποτελεσματική, είναι η χειροπρακτική και σε προβλήματα περιφερειακών αρθρώσεων στα χέρια και στα πόδια, σε αθλητικές κακώσεις όπως είναι τα διαστρέμματα,οι τενοντίτιδες και πολλά άλλα.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ


Όλα τα όργανα του σώματος καταλήγουν στο πέλμα, στην πατούσα κάθε ανθρώπου.

Μετά από μια ηλικία το σώμα δεν εργάζεται σωστά και διάφορα προβλήματα αρχίζουν να εμφανίζονται. Με την πίεση που ασκεί ο ρεφλεξολόγος με τα δάκτυλα του στο πέλμα, ωθεί τα όργανα στο να επαναλειτουργήσουν και να αποβάλλουν τον πόνο.

Π.χ .Το σώμα του ανθρώπου είναι σαν ένα σκοτεινό δωμάτιο που ανοίγεις τον διακόπτη και βλέπεις το φώς. Έτσι και ο ρεφλεξολόγος με την πίεση που ασκεί στο πέλμα αναγκάζει το όργανο του σώματος που υποφέρει να λειτουργήσει σωστά και να βοηθήσει τον ασθενή να αποβάλλει τον πόνο.


Βιοθεραπεία


Με μηχάνημα ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ τελευταίας τεχνολογίας, επιτυγχάνουμε την ενδυνάμωση του σώματος σε ανθρώπους που δεν μπορούν να το πετύχουν με άλλον τρόπο. Το ειδικό αυτό μηχάνημα, κάτω από προϋποθέσεις εξουδετερώνει ασθένειες, αλλεργίες, δερματικά προβλήματα, υπέρταση. ρευματοπάθειες, παχυσαρκία, δύσπνοια, κ.α. ενώ παράλληλα ρυθμίζει τον μεταβολισμό.

Δείτε περισσότερα εδω


ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΡΕΦΛΕΞIΟΛΟΓΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕΡΔΑΚΗΣ.


O κύριος Μιχάλης Σερδάκης γεννήθηκε στην Κρητη και συγκεκριμένα στο Ρεθυμνο.Σε ηλικία 18 ετών αναχώρησε για την Αμερική όπου αποφοίτησε απο κολλέγιο χειροπρακτικής και κολλέγιο ρεφλεξιολογίας .

Στο διάστημα αυτο είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους καλύτερους χειροπράκτες και ρεφλεξολόγους του κόσμου.


Στην Αμερική η έννοια του χειροπράκτη ειναι πολύ διαδεδομένη αφού υπάρχει τουλάχιστον ένας σε κάθε τετράγωνο.

Η αγάπη του για τον συνάνθρωπο και την απαλλαγή του απο τον πόνο είναι που τον έφερε πίσω στην Ελλαδα για να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.  

Με 20 χρόνια εμπειρία στην Νέα Υόρκη αναγνωρισμένος σε Αμερική και  Ευρώπη. Ομιλεί Ελληνικά,Αγγλικά,Ισπανικά.

Εξειδικευμένος για πόνους μέσης και αυχενικά για  ημικρανίες, ζαλάδες,πόνους πλάτης και χεριών, πόνους μέσης και ποδιών,διάλυσης αλάτων, κακή κυκλοφορία του αίματος , κατάθλιψη, άγχος.


                                                                                       Η επιστήμη με αποτελέσματα, χωρίς ενέσεις και φάρμακα.

                                                                                       Η Χειροπρακτική  μαζί με τη Ρεφλεξολογία φέρνουν αρμονία και ισορροπία στο                                                                                             σώμα και αποβάλουν τον πόνο.6974578721


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


ΧΑΝΙΑ                  : ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ 44

ΡΕΘΥΜΝΟ          :  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΑΡΟΥ 50

                           ΗΡΑΚΛΕΙΟ         : ΚΩΣΤΗ ΑΔΟΣΙΔΗ 10TZANAKAKH 44 XANIA 73100
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΑΡΟΥ 50 ΡΕΘΥΜΝΟ 74100
ΚΩΣΤΗ ΑΔΟΣΙΔΗ 10 ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.